Welkom

Ontdek hoe je vanuit SAMEN + SIMPEL + SNEL, gelijk  ‘WAUW’ inzichten krijgt,
waardoor je verandert van een ‘pleaser’ naar iemand die zijn ‘grenzen aangeeft’  in elke situatie.

Dit doe ik vanuit hetgeen ik geleerd heb vanuit mijn eigen ervaringen in veel verschillende situaties en het was nooit leuk op dat moment.
Ik weet nu hoe het anders kan en dit gekoppeld aan mijn coach-expertise geeft een enorme ‘boost’ om SAMEN + SIMPEL + SNEL aan de slag te gaan:

Van onrust naar rust door helderheid en begrip,
zodat de wereld kan zien wie jij bent en waar jij toe in staat bent!

En dit allemaal in een open-minded, energie- en liefdevolle leefomgeving,
waarin elk individu zich prettig en thuis voelt. Jij bent oké en ik ben oké!
Dit is waar ik het voor doe. Ik geef om jou en dat voel je.

Je bent tussen de 20 en 65 jaar met burn-out klachten of klachten die daarop lijken. Ben jij iemand, die makkelijk JA zegt en NEE bedoelt?
Zichzelf voorbij holt, waardoor de stress zich ophoopt en dit onprettig voelt? Sta je open voor coaching en bereid energie erin te steken?

Welnu, SAMEN + SIMPEL + SNEL leer je om in elke situatie in je kracht te kunnen gaan staan, grenzen te herkennen. los te laten en dan stappen te maken. We gaan de rode draad in je leven herkennen, die voor onbewuste negatieve patronen zorgt. Je krijgt inzichten en handvaten waardoor nieuwe patronen ontstaan, die je positieve energie  geven.

Overal waar je je aandacht op richt wordt groter!  Van burn-out naar rust en balans!

Reacties clienten

Via LinkedIn Christa Booij

‘Karins kracht zit in haar neutraliteit en oprechtheid, in het goed een spiegel voor kunnen houden zonder dat je je beoordeeld of veroordeeld voelt. Ze luistert aandachtig en onthoudt veel; ze kan weken later nog ergens op terug komen. Karin is een prettige, rustige gesprekspartner en geeft gerichte en praktische adviezen als coach’

Andere resultaten