Individuele coaching

Stap 1:

De 1e stap is om in goede verbinding met jezelf te zijn. Zijn je lijf, je emoties en je mindset met elkaar in balans? Voel je de energie stromen door je lijf? Zijn je gedachten en is de taal die je gebruikt naar jezelf en naar anderen liefdevol en verbindend? Als je bv. ‘ja’ zegt, voelt het dan als ‘ja’? Of voelt het als een ‘nee’?
Hoe meer je in balans bent met je lijf, emoties en je mindset hoe meer ontspannen en in het nu, mindful, je bent.

Stap 2:

De 2e stap is om in goede verbinding te zijn met je omgeving. Ik ondersteun, indien nodig, in gesprekken met derden, partner, collega, leidinggevende. Dit doe ik als er een basis is waarbij beide partijen graag met elkaar verder willen en hier energie in willen steken. Ik doe dit vanuit een positieve onbevooroordeelde benadering.

Stap 3:

Het is prachtig om te zien hoe door coaching (zonder oordeel) mensen blokkades en weerstanden in hun lijf, emotie en denkpatronen overwinnen en in verbinding komen met zichzelf en anderen door goede afstemming en liefdevolle communicatie.

 

Ik luister actief en ondersteun je om tot nieuwe of verhelderende inzichten te komen. Van daaruit voel je je geinspireerd om stapje voor stapje veranderingen aan te brengen, waar jij achter staat. Het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen groeit. Je zit lekkerder in je vel en voelt je krachtig en gezond!

 

 

Burn-out ontstaat als je de kritische stemmen in je hoofd volgt en je lichaam negeert;
ze schreeuwen: – wees perfect! – doe je best! – wees sterk! – schiet op! – doe de ander een plezier! Burn-out heeft primair te maken met de relatie tussen lichaam en geest. Lichamelijke signalen die stelselmatig genegeerd worden door een te ingespannen geest. De uitdaging van burn-out is persoonlijk succesvol te worden: je leven te leven zoals jij dat diep van binnen wenst en er ten volle van te kunnen genieten. Lees het krantenartikel.

Tips & Triggers

Online coaching is bij korte vragen / dilemma’s mogelijk.

‘Alles wat we zijn, is het gevolg van wat we hebben gedacht.’   Boeddha