Persbericht

Het succes van Burn-out

Vierpolders – In termen van marketing is Burn-out een enorm succes. Volgens een onderzoek onder de Nederlandse beroepsbevolking van het NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) heeft momenteel 5% van de beroepsbevolking te maken met “ernstige burnout klachten”. Dit zijn zo’n 340.000 mensen. Daarnaast is ongeveer 20% van de Nederlandse beroepsbevolking “psychisch vermoeid”. Jaarlijks worden in ons land rond de 30.000 werknemers arbeidsongeschikt verklaard ten gevolge van stress en overspanning, dit komt neer op 1 werknemer per 3.5 minuten!

Burn-out ontstaat als je de kritische stemmen in je hoofd volgt en je lichaam negeert; ze schreeuwen: – wees perfect! – doe je best! – wees sterk! – schiet op! – doe de ander een plezier!

Mensgericht coach, Karin van der Valk, daagt je uit om je Burn-out te lijf te gaan, letterlijk en figuurlijk. Het doel is bij te komen, energie op te doen en een aantal veranderingen te bewerkstelligen, zowel in je omgang met je Burn-out (coping), je leven, als mede veranderingen bij je werkgever. De uitdaging van Burn-out is je leven te leven zoals jij dat diep van binnen wenst en er ten volle van te kunnen genieten.

Heb je of loop je tegen een Burn-out aan, ga dan de uitdaging aan om samen met Mensgericht Coach, Karin van der Valk je leven weer op jouw rails te zetten. Voor verdere informatie bel 06-22985016 of mail karin@growagain.nl.